Nieuws

15 maart 2020:

Helaas, de snelle verspreiding van het Coronavirus heeft ertoe geleid dat ook wij de moeilijke keuze moeten maken om vanaf morgen alleen nog spoedeisende zorg aan te bieden.

Alle reguliere afspraken gaan in ieder geval tot 6 april niet door.

Voor spoedgevallen blijven wij bereikbaar.

Komt u alleen naar de praktijk als u een afspraak bij ons heeft voor een spoedbehandeling.

Wij zullen de komende dagen telefonisch alle reeds geplande afspraken afzeggen.

Laten we allen ons best doen om de verspreiding van het virus tot een minimum te beperken.

28 december 2019:

Merthijn (onze waarnemend tandarts) gaat de komende twee maanden op reis. Onze tandartsen Josien en Inge nemen tijdelijk zijn maandagen over.

27 december 2019:

Vandaag is onze nieuwe mondhygiëniste, Ryanne Benjamins, op de foto gegaan voor de website. Vanaf 15 januari komt zij ons team versterken op de woensdag.

20 december 2019:

Onze mondhygieniste, Sona Orbelian heeft vandaag afscheid van ons genomen. Zij was op zoek naar een nieuwe uitdaging en gaat om die reden elders aan de slag. Wij wensen haar veel succes in haar verdere carrière.

21 augustus 2019:

De vakanties van onze medewerkers zijn inmiddels bijna allemaal voorbij. Nu blijkt dat Floortje (tandarts) langer wegblijft dan van te voren was te voorzien hebben we een nieuwe waarnemer aangetrokken voor de maandag. In Merthijn Huisman verwachten wij een goede waarnemer te hebben gevonden. Hij zal vanaf  7 oktober iedere maandag voor haar waarnemen.

15 maart 2019:

Wij hebben eindelijk, na 13 jaar, fietsenrekken voor de deur gekregen. We zijn er erg blij mee!