Nieuws

November 2020:

Na veel wikken en wegen hebben wij besloten onze spoedgevallenregeling buiten praktijktijden vanaf 1 januari onder te brengen bij de Mondzorgpoli in Amsterdam. Hieronder leest u waarom wij hiervoor hebben gekozen:

9 november 2020:

Vanaf vandaag hebben wij een nieuw personeelslid toegevoegd aan ons team. Haar naam is Esther van den Haak en zij komt hier als mondhygiëniste werken op vrijdag. Zo hebben we nu ook iedere vrijdag een mondhygiëniste beschikbaar! Linda Roozenbeek is door haar vervangen. Linda heeft er voor gekozen om zich deels te gaan richten op een andere carrière, waardoor zij hier niet op vrijdag kon blijven werken.

30 september 2020:

Wij hebben een maand geleden een nieuwe preventie-assistente in dienst genomen. Inmiddels is Marijke al helemaal ingewerkt in ons team.

17 augustus 2020:

De werktijden van een aantal tandartsen zijn vanaf deze week blijvend aangepast. Zo zal Josien vanaf nu vier dagen per week aanwezig zijn (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag). Merthijn heeft de woensdag van Arina overgenomen en is er nu op maandag en woensdag. Hierdoor hebben wij weer meer mogelijkheden gekregen om op woensdagmiddag afspraken te maken bij de tandartsen. Op woensdag zal Arina alleen nog aanwezig zijn voor administratieve zaken. Inge blijft onveranderd op dinsdag en woensdag werken.