Nieuws

2 december 2020:

Vandaag is de waarnemend mondhygiëniste begonnen. Haar naam is Amal Bouisaghouane. Zij komt Ryanne vervangen de komende maanden, tijdens haar zwangerschapsverlof. De verwachting is dat ze hier blijft werken tot juli 2021.

1 december 2020:

Geen mondkapjesplicht in tandartspraktijken, zie de link hieronder:

  • Mocht je een mondmasker willen dragen in onze wachtkamer is dat natuurlijk geen enkel probleem, maar niet verplicht.

  • Kom alleen naar de praktijk als je een afspraak hebt.

  • We willen je wel vragen om niet te vroeg te komen en met zo weinig mogelijk mensen tegelijk naar binnen te komen. Dus bij gezinsafspraken graag met maximaal twee personen tegelijk naar binnen, de rest vragen wij om óf later te komen, óf buiten (in de auto) te wachten. En vanzelfsprekend blijf je ook niet binnen op elkaar wachten als dat niet strikt noodzakelijk is!

Help ons om de drukte in de praktijk tot een minimum te beperken.

Dankjewel, namens ons hele team!

 

November 2020:

Na veel wikken en wegen hebben wij besloten onze spoedgevallenregeling buiten praktijktijden vanaf 1 januari onder te brengen bij de Mondzorgpoli in Amsterdam. Hieronder leest u waarom wij hiervoor hebben gekozen:

9 november 2020:

Vanaf vandaag hebben wij een nieuw personeelslid toegevoegd aan ons team. Haar naam is Esther van den Haak en zij komt hier als mondhygiëniste werken op vrijdag. Zo hebben we nu ook iedere vrijdag een mondhygiëniste beschikbaar! Linda Roozenbeek is door haar vervangen. Linda heeft er voor gekozen om zich deels te gaan richten op een andere carrière, waardoor zij hier niet op vrijdag kon blijven werken.